CADEAUBONNEN

GEEF KUNST CADEAU IN DE VORM VAN EEN CADEAUBON

Wanneer je echt niet weet wat je iemand kunt geven... De cadeaubon is een leuk alternatief en is geschikt voor elke gelegenheid.

Bij aanschaf van de Art Bij Gina cadeaubon kun je bij het afrekenen desgewenst aangeven voor welke gelegenheid de bon is.

Ik kan er ook rekening mee houden of de bon voor een dame of heer is.  (in het opmerkingen vakje)

De cadeaubon is te verzilveren tot 2 jaar na aankoop.

 


Art Bij Gina cadeaubon van €25,-

Soms is het moeilijk een cadeau voor iemand te bedenken. Een leuk alternatief is een cadeaubon. met deze cadeaubon heeft de ontvanger €25,- tegoed. Dit tegoed kan worden gebruikt om een kunstwerk(je) uit mijn webshop aan te schaffen of een kunstwerkje door mij in opdracht laten maken.  De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.  

Art Bij Gina Cadeaubon t.w.v.€25,-

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Art Bij Gina cadeaubon van €50,-

Soms is het moeilijk een cadeau voor iemand te bedenken. Een leuk alternatief is een cadeaubon. met deze cadeaubon heeft de ontvanger €50,- tegoed. Dit tegoed kan worden gebruikt om een kunstwerk(je) uit mijn webshop aan te schaffen of een kunstwerkje door mij in opdracht laten maken.  De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.  

Art Bij Gina Cadeaubon t.w.v.€50,-

€ 50,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Art Bij Gina cadeaubon van €100,-

Soms is het moeilijk een cadeau voor iemand te bedenken. Een leuk alternatief is een cadeaubon. met deze cadeaubon heeft de ontvanger €100,- tegoed. Dit tegoed kan worden gebruikt om een kunstwerk(je) uit mijn webshop aan te schaffen of een kunstwerkje door mij in opdracht laten maken.  De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.  

Art Bij Gina Cadeaubon t.w.v.€100,-

€ 100,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen