SALE

UITVERKOOP HOEKJE

Om ruimte te maken voor nieuwe projecten moet er ook het een en ander weg. Deze artikelen gaan in de uitverkoop.

Op = Op


Brother's in arms, twee WW2 soldaten. Vriendschap
Een schilderij met een voorstelling uit de tweede wereld oorlog. Een Amerikaanse hospic en soldaat lezen een strip in Reisdorf, Luxemburg vlakbij de Duitse grens. 12 febr. 1945 Brother's in arms..... Hand geschilderd op een mooi oud hout ... (meer lezen)
€ 524,50 € 399,00
Frankfurter Frank, vintage tafereel op een oud hou
Een schilderij met een vintage voorstelling in een moderne industriële look. Lunch voor de 'Shoeshine boys'.... Een Amerikaans straat tafereel. Geschilderd met een eersteklas acrylverf op een oud houten paneel. Het schilderi ... (meer lezen)
€ 475,00 € 274,50
Hand beschilderd kistje, nachtvlinder
  Voor de nachtvlinders onder ons of de echte Lunatics... Dit mooie houten, voormalig sigaren, kistje is beschilderd met een Doodskop nachtvlinder en de verschillende maanstanden. Het geheel is afgewerkt met een glanzend ver ... (meer lezen)
€ 59,50 € 52,50
Rock-Art Bulldog, hand geschilderd op een mooie r
Rock-Art, mooie riviersteen beschilderd met een vrolijke Buldog. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er echt van elk ... (meer lezen)
€ 27,50 € 24,50
Rock-Art , hand beschilderde riviersteen, Spaanse
Rock-Art,  mooie riviersteen beschilderd met een prachtige Spaanse danseres Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er ec ... (meer lezen)
€ 27,50 € 22,50
Rock-Art , hand beschilderde steen van een slapend
Rock-Art, mooie riviersteen beschilderd met een leuke slapende Buldog. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er echt va ... (meer lezen)
€ 27,50 € 23,50
Rock-Art hand beschilderde riviersteen, Groene Gif
Rock-Art, mooie riviersteen beschilderd met een prachtige groene gifkikker / boomkikker. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. ... (meer lezen)
€ 24,50 € 19,50
Rock-Art hand beschilderde riviersteen, Rode Gifki
Rock-Art, mooie riviersteen beschilderd met een prachtige rode boomkikker / gifkikker. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik ... (meer lezen)
€ 24,50 € 19,50
Rock-Art hand beschilderde steen met 2 pluizige ku
Rock-Art,  mooie riviersteen beschilderd met 2 pluizige kuikentjes. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er echt van e ... (meer lezen)
€ 32,50 € 27,50
Rock-Art, hand beschilderde riviersteen, Slak op
Rock-Art, mooie riviersteen beschilderd met een huis tuin en keuken Slak. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er echt ... (meer lezen)
€ 24,50 € 19,50
Rock-Art, Monarch vlinder (B) hand geschilderd op
Rock-Art,mooie riviersteen beschilderd met een mooie Monarch vlinder. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er echt van ... (meer lezen)
€ 24,50 € 19,50
Summer Delight, ijsje met een kers bovenop, houten
Dit fraaie houten  koffertje is hand beschilderd met een helaas gevallen ijsje met niet alleen een kers bovenop. Het is gewoon zo'n dag... Gelukkig is het wel een heel leuk koffertje, uniek en origineel. Kunst gecombineerd met een zomerse ... (meer lezen)
€ 74,50 € 69,50
The Rooster rules...Rule the Rooster, houten tweel
Kunst met een knipoog...  Deze hand beschilderde houten paneeltjes horen echt bij elkaar. The Rooster rules  en Rule the Rooster. Eigentijds hip en passen zeker in een trendy huis van nu. Geschilderd met een eerstekla ... (meer lezen)
€ 374,50 € 274,50