Brother's in arms... Kameraadschap tijdens de WO2
Een schilderij met een voorstelling uit de tweede wereld oorlog. Een Amerikaanse hospic en soldaat lezen een strip in Reisdorf, Luxemburg vlakbij de Duitse grens. 12 febr. 1945 Brother's in arms..... Hand geschilderd op een mooi oud hout ... (meer lezen)
€ 625,00 € 300,00
Christmas Gnome
Mooie riviersteen beschilderd met een vrolijke Kerst Gnoom. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is uniek. Ik maak er echt van elk maar ... (meer lezen)
€ 37,50 € 25,00
Cupcake & Strawberries.....
Dit mooie 'oude' sigarenkistje is hand beschilderd met een heerlijke cupcake, aardbeien en aardbei bloemetjes een uniek kistje om bijvoorbeeld sieraden in op te bergen het geheel is afgewerkt met een glanzend vernis. Het kis ... (meer lezen)
€ 65,00 € 50,00
Gentiaan blauwtje geschilderd op een mooie riviers
Deze mooie steen is hand beschilderd met de afbeelding van prachtige blauwe vlinder Dit kleine kunstwerkje is afgewerkt met een eersteklas vernis, is ca 7cm x 8cm groot en wordt geleverd met certificaat van echtheid. Een standaard ... (meer lezen)
€ 27,50 € 22,50
Kate en kaatje, gezelligheid in het hoenderhok....
Dit fraaie 'oude' sigarenkistje is hand beschilderd met een afbeelding van 2 gezellige kippen. en rondom gedecoreerd met takjes en bloemen. Het geheel is afgewerkt met een mooie matte vernis. Aan de binnenzijde is het kistje voorzi ... (meer lezen)
€ 65,00 € 50,00
Pandora's box....Drakenoog geschilderd op een hout
Pandora's box met een knipoog natuurlijk! Dit mooie, voormalig sigarenkistje, heb ik beschilderd met een stoer drakenoog en goudkleurige decoraties. Ook de binnenkant van dit unieke kistje is netjes afgewerkt met een decoratief karton ... (meer lezen)
€ 65,00 € 45,00
Schattig pulletje geschilderd op een riviersteen
  De lente zit in de lucht en binnenkort zien we ze weer overal! Dit leuke eendenkuiken is geschilderd op een steen van ca : 7cm x 10cm groot. Dit unieke kunstwerkje is afgewerkt met een glanzend vernis. Op de laatste foto s ... (meer lezen)
€ 47,50 € 37,50
Summer Delight... Gevallen ijsje geschilderd op ee
Het is zo'n dag....En dan valt jouw ijsje ook nog.  Gelukkig is het wel een heel leuk koffertje, uniek eigentijds en origineel. Kunst gecombineerd met een zomerse boho look en nog gewoon te gebruiken ook. het geheel is afgew ... (meer lezen)
€ 85,00 € 65,00
To Bee or not to Bee...
To Bee or not to Bee.... ;-) Mooie riviersteen beschilderd met een Bij op een bloem. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde steen is unie ... (meer lezen)
€ 37,50 € 32,50
Water druppels... Lieveheersbeestje op een blad
Mooie hand beschilderde steen met lieveheersbeestje op een blad dat naar de waterdruppels toe loopt. Met veel plezier gemaakt en zeker een aanrader als bijzonder cadeautje bij een speciale gelegenheid. Iedere hand beschilderde stee ... (meer lezen)
€ 32,50 € 27,50