'OP ALLES KAN GESCHILDERD'

Schilderijen, Rock-Art en Hand  beschilderde kisten & kastjes


Ik ben Gina Hospers

Naast het runnen van ons gezin en onze tweedekans kleding webshop, LABEL035 , vul ik de rest van mijn tijd graag met schilderen.

Met liefde schilder ik van alles op alles.

Mijn kunstwerken maak ik op canvas, houten panelen, houten kistjes en op steen.

'Op alles kan geschilderd' dus natuurlijk schilder ik ook wel eens op iets anders.

Ik schilder met een professionele kwaliteit acrylverf en alles wat ik maak wordt daarna afgewerkt met een mooi vernis zodat je lang van het kunstwerk(je) kunt genieten.

 

Vanaf 15 Juli 2022 wordt er bij elk kunstwerk een certificaat van echtheid meegeleverd. Bij werk in opdracht en bij de werken uit de Art Bij Gina Shop. Zo weet je zeker dat je een echte Art Bij Gina in huis haalt. 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik tot nu toe allemaal gemaakt heb? kijk dan even in de

Art Bij Gina Shop of in het fotoboek.

 

Omdat duurzaamheid bij ons in huis heel belangrijk is maak ik het liefst gebruik van mooie kisten, meubeltjes en houten panelen welke een tweede leven verdienen. Wanneer ik schilder op canvas dan maak ik wel gebruik van mooie nieuwe schildersdoeken.

Ook het versturen van mijn creaties doe ik zoveel mogelijk in hergebruikt of gerecycled verpakkingsmateriaal. Voor opdrachten en groter werk is afhalen ook een optie, uitsluitend op afspraak. 

 

 


Kunst in opdracht


Ieder stuk dat ik schilder is weer anders, dat geldt natuurlijk zeker voor kunst in opdracht. Bij een opdracht is nagenoeg alles mogelijk. Schilderijen voor in bedrijfsruimten & woonvertrekken maar ook Rock-Art en kistjes behoren tot de mogelijkheden. 

Voorbeelden van verschillende grote en kleine werken vind je in het Fotoboek.

Heb je een mooi idee, een vraag of wil je een vrijblijvende offerte?  Dan kun je mij contacten via het contact formulier.

 


De Art Bij Gina Shop


Ik schilder niet alleen in opdracht maar ook gewoon omdat ik het zo leuk vind. 

Al deze unieke kunstwerkjes zijn te koop in de Art Bij Gina Shop.

Omdat je het door jou bestelde kunstwerkje natuurlijk snel in huis wilt hebben worden de items welke  op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Bezorgen binnen  Nederland is €4,50 voor brievenbus pakketjes en € 6,95 voor standaard pakketten. De pakketten worden geleverd door de bezorgservice van Post Nl.

 

Voor leveringen naar het buitenland gelden de standaard tarieven van Post Nl.

Bestellingen gedaan in mijn webshop kunnen verzonden worden naar: Nederland, Belgie & Luxemburg.

Wil je iets bestellen maar het moet naar een ander land dan kun je terecht in mijn Etsy shop of stuur mij een berichtje dan komen we er vast uit.

 


Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes en kunstwerkjes die ik maak? Volg mij dan op Instagram of Facebook.