KISTEN IN OPDRACHT


Een hand beschilderd kistje als aandenken of uniek geschenk

 

Naast beschilderde stenen en schilderijen schilder ik ook graag op houten kistjes.

Vaak gebruik ik daarvoor mooie stevige sigarenkisten of oude kisten die ik bij een vintage winkeltje vind. Daardoor is er een grote variëteit in soorten en maten.

 

Wanneer je mij in opdracht iets op een kistje wilt laten schilderen dan kan dit op een van deze kistjes maar ook op een door jou aangeleverd kistje (deze moet dan wel schilder-klaar zijn) of een van onderstaande, nieuwe, kistjes. 

 

Om een portret van een huisdier of persoon op een kistje te schilderen dan is alles dat ik nodig heb een duidelijke foto. (Andere onderwerpen zijn natuurlijk ook mogelijk.)

Nadat het kistje beschilderd is wordt deze met een krasvaste en niet vergelend vernis afgewerkt zodat het kistje nog jarenlang mooi blijft.

 

De prijs en levertijd van een beschilderd kistje in opdracht varieert afhankelijk van het te schilderen onderwerp en het formaat.

Na een duidelijk akkoord via mail en een aanbetaling van 50% begin ik aan de opdracht.

Wanneer ik een opdracht aanga ga ik ervan uit dat de algemene voorwaarden door u als opdracht gever zijn gelezen.

Mooie  houten kistjes

 

 

 

Van de mooie oude houten kistjes en sigarenkisten weet ik nooit precies wat ik op voorraad heb liggen.

Deze zijn iedere keer weer anders van vorm en formaat. 

 

De nieuwe kistjes waar ik op schilder en welke nagenoeg altijd beschikbaar zijn, zijn de theekist en het kistje met deksel.

 

Theekist  €135,- 

Kist met deksel €135,-

Oude kistjes vanaf €95,- (afhankelijke van het formaat kistje.)

 

Dit zijn richtprijzen, het uiteindelijke bedrag kan afwijken. Dat hangt af van de afbeelding(en) welke er op het kistje geschilderd moet worden.

 

Ieder kunstwerkje maak ik met plezier en met veel zorg en aandacht. Dat betekend dat er heel veel uurtjes werk in zitten. 

 

Wil je graag een vrijblijvende prijsopgave of wil je weten wat ik aan oude (sigaren)kistjes beschikbaar heb.  Dan kun je mij via het contact formulier een berichtje sturen.